Корнелия Нинова даде извънрлед а пресконференция във Варна. Ние получихме покана

...
Корнелия Нинова даде извънрлед а пресконференция във Варна. Ние получихме покана
Коментари Харесай

Извънредно от Нинова! Нападна лошо ПП и ДБ

Корнелия Нинова даде извънрлед а конференция във Варна. 

Ние получихме покана от Христо Иванов и Кирил Петков за конституционните промени. Нужни са ни нашите гласове. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на изключителна конференция във Варна.
-->
" Отговорът ни е, че в случай че се събират за смяна на националния празник от 3 март на 24 май, няма смисъл да си губим времето. Ние  бяхме подготвени да водим смислени диалози ", сподели още тя.

" Това, че сложиха националния празник преди всичко обезсмисли диалога.

Като провал на процеса разказа Нинова това предложение. " Това е един тип родоотстъпничество на най-висшия закон. Това е следващата дъвка в българското общество ", добави тя. 

" Дайте да се съсредоточим върху бюджета, върху Плана за възобновяване и да свършим нещо положително за България ", прикани Нинова.

" Тази конституция би трябвало да важи, в случай че се промени, за 50 години напред. Не може в този момент като са на власт да се промени.

Защо не сложат ограничаване на мандатите за депутати, а поставят за кметове. Нека дадат персонален образец. Да лимитират личния си безконечен мандат в Народното събрание ", добави Нинова.

Тя разяснява и войната в Украйна. По думите ѝ единственият метод за преустановяване на военния спор е посредством дипломация.

" Ние желаеме мир посредством договаряния ", сподели Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР